Με Ρονάλντο και Πέπε η Πορτογαλία στα προκριματικά του Euro 2024!

Με Ρονάλντο και Πέπε η Πορτογαλία στα προκριματικά του Euro 2024!

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς των προκριματικών του Euro 2024, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε.

Έτοιμες να δώσουν το παρών στους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι οι… παλιοσειρές της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τα δύο επικείμενα ματς με Βοσνία και Ιρλανδία και συμπεριέλαβε σε αυτήν τον αρχηγό Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και ο 40χρονος πλέον αμυντικός, Πέπε. Στην αποστολή κλήθηκε και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν υπερασπιζόμενος την εστία της Γουλβς.

Διαβάστε επίσης: «Επίθεση» Μελισσανίδη στον Παναθηναϊκό: «Muppet Show, λέγανε για covid, αλλά δεν νίκησαν σε τέσσερα ματς εντός έδρας στα πλέι οφ»

Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα, Ζοσέ Σα, Ρούι Πατρίσιο

Αμυντικοί: Αντόνιο Σίλβα, Ντανίλο Περέιρα, Ντιόγκο Νταλότ, Γκονσάλο Ινάσιο, Ζοάο Κανσέλο, Νέλσον Σεμέδο, Πέπε, Ράφαελ Γκερέιρο, Ρούμπεν Ντίας, Τότι Γκόμες

Μέσοι: Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Παλίνια, Οτάβιο, Ρενάτο Σάντσες, Ρικάρντο Όρτα, Ρούμπεν Νέβες, Βιτίνια

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Γκονσάλο Ράμος, Ζοάο Φέλιξ, Ραφαέλ Λεάο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ