Σουηδία – Ιταλία: «Έχουμε φτάσει στα μισά του δρόμου», δήλωσε ο Άντερσον

Σουηδία – Ιταλία: «Έχουμε φτάσει στα μισά του δρόμου», δήλωσε ο Άντερσον

Ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στην Ιταλία, δηλώνοντας ότι οι παίκτες του βρίσκονται στα μισά του δρόμου

Ο Γιάνε Άντερσον κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη της Σουηδίας κόντρα στην Ιταλία με 1-0, καθώς όπως τόνισε, η ομάδα του έχει διανύσει μόνο τα μισά του δρόμου.

Ακόμη ο προπονητής της Σουηδίας υπογράμμισε ότι οι παίκτες του είχαν θάρρος και αποτελεσματικότητα και έφεραν το ματς εκεί ακριβώς που ήθελαν. Στο τέλος αναφέρθηκε και στον διαιτητή της αναμέτρησης λέγοντας ότι σίγουρα δεν ευνόησε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουμε φτάσει παρά στα μισά του δρόμου και πρέπει να το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας. Είχαμε θάρρος και αποτελεσματικότητα ως σύνολο, τόσο σε αυτό το ματς, όσο και κατά τη διάρκεια όλης της προκριματικής φάσης. Το ματς πήγε όπως το θέλαμε εμείς».

«Πήραμε τη νίκη με την αξία μας μετά από ένα ματς ιδιαίτερα απαιτητικό σωματικά. Κερδίσαμε πολλές ατομικές μάχες στον αέρα. Το βέβαιο είναι ότι ο διαιτητής δεν ευνόησε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ