Ο Κυριακόπουλος μίλησε για την Μόντσα και έριξε «μπηχτή» στην Εθνική ομάδα

Ο Κυριακόπουλος μίλησε για την Μόντσα και έριξε «μπηχτή» στην Εθνική ομάδα

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μίλησε για πρώτη φορά ως νέος παίκτης της Μόντσα, δείχνοντας παράλληλα το παράπονο του στην Εθνική ομάδα

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποτελεί και επίσημα καινούριο μεταγραφικό απόκτημα της Μόντσα. Ο Έλληνας αριστερός μπακ δόθηκε δανεικός από την Σασουόλο στην οποία και ανήκει.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην καινούρια του ομάδα, ο Κυριακόπουλος μίλησε στην Tuttosport για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και τον παραγκωνισμό του από την Εθνική ομάδα.

Για την Μόντσα είπε «Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στη Μόντσα, βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις. Ως πρώτη εντύπωση μπορώ μόνο να το ορίσω ως τέλειο. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, Ραφαέλε Παλαντίνο, αλλά δεν έχουμε μπει σε συζητήσεις και ερωτήσεις τακτικής. Δεν τον ξέρω καλά ακόμα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με εντυπωσίασε την περσινή σεζόν.Τα ματς με τη Μόντσα, τόσο με τη Σασουόλο όσο και με τη Μπολόνια, ήταν δύσκολα, δύσκολα σε επίπεδο τακτικής. Μου αρέσει πολύ αυτή η Μόντσα», είπε ο Κυριακόπουλος.

Ενώ για την Εθνική είπε «Ελπίζω με τη μεταγραφή μου στη Μόντσα να επιστρέψω στην Εθνική, το να είμαι σ’ αυτή την ομάδα είναι μία μεγάλη ευκαιρία», επισήμανε και πρόσθεσε: «Η εθνική ομάδα είναι μια ανοιχτή πληγή. Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη. Με κάλεσαν, είναι αλήθεια, αλλά δεν έπαιζα συχνά. Τώρα είμαι σε μια σημαντική ομάδα, πιστεύω ότι ο προπονητής θα μου δώσει νέες ευκαιρίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ