Προκρίθηκε στο Μουντιάλ το Μαρόκο!

Προκρίθηκε στο Μουντιάλ το Μαρόκο!

Το Μαρόκο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Ακτής Ελεφαντοστού και προκρίθηκε σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1998.

Το Μαρόκο πανηγυρίζει! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και εξασφάλισε την παρουσία του σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1998.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο. Ο Ντιράρ στο 25ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο Μαρόκο και στο 30′ ο Ναμπίλ Μπενάτια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Οι Ιβοριανοί πίεσαν και προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τους Μαροκινούς να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς με το σφύριγμα της λήξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μαρόκο προκρίθηκε ως αήττητο (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) από την τρίτη φάση των προκριματικών της αφρικανικής ζώνης και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ (11-0). Επίσης, αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από τρεις συνεχόμενες παρουσίες σε Παγκόσμια Κύπελλα (2006, 2010, 2014), που θα απουσιάσει η Ακτή Ελεφαντοστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ