Ο Μαντσίνι αποκάλυψε τον λόγο που παραιτήθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας

Ο Μαντσίνι αποκάλυψε τον λόγο που παραιτήθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν αρκετά αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που έδωσε στην «Reppublica» και μίλησε για τον λόγο που τον έκανε να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εδώ και λίγα 24ωρα δεν αποτελεί τον προπονητή της Εθνικής Ιταλίας με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να τον αντικαθιστά.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρώτος στο «Reppublica» αποκάλυψε τον λόγο που παραιτήθηκε ενώ «εξέθεσε» και τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι δηλώσεις του Μαντσίνι:

«Δεν έκανα τίποτα για να με σφάζουν έτσι. Απλά παραιτήθηκα και είπα ότι είναι επιλογή μου.

Εξήγησα στον Γκραβίνα αυτούς τους μήνες χρειαζόμουν στήριξη και ηρεμία, δεν μου το προσέφερε και παραιτήθηκα. Έπρεπε να το κάνω νωρίτερα; Ίσως. Αλλά άφησα την εθνική 25 ημέρες, όχι τρεις πριν το επόμενο παιχνίδι.

Ο Γκραβίνα προσπαθούσε να φέρει ριζοσπαστικές αλλαγές στο σταφ μου. Του είπα ότι στην καλύτερη θα μπορούσε να προσθέσει ένα δύο νέα πρόσωπα, αλλά δεν μπορούσε να αφαιρέσει δύο υπάρχοντα μέλη ενός συνόλου που έχει ήδη πετύχει. Αν έπρεπε να το κάνει κάποιος, αυτός θα ήμουν εγώ που αποφασίζω για οποιαδήποτε αλλαγή στο σταφ μου.

Ο Γκραβίνα τελευταία έβλεπε τα πράγματα πολύ διαφορετικά από μένα. Με διαλύουν απλά για μια απόφαση. Περίμενα απλά ένα σήμα από τον πρόεδρο, μπορούσε να με βοηθήσει αν ήθελε αλλά δεν το έκανε. Δεν ήθελε να μείνω, είναι μια κατάσταση που κρατούσε μήνες. Αλλά ο Γκραβίνα θα μνημονεύεται πάντα ως ο πρόεδρος που κέρδισε το Euro, όχι για τα λάθη που έχει κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ