Στο στόχαστρο της Τότεναμ ο Όρμπαν για αντικαταστάτης του Κέιν

Στο στόχαστρο της Τότεναμ ο Όρμπαν για αντικαταστάτης του Κέιν

Τον κατάλληλο αντικαταστάτη για την θέση του Χάρι Κέιν αναζητάει η Τότεναμ και ο επιθετικός της Γάνδης βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Χάρι Κέιν μετακόμισε στην Γερμανία για χάρη της Μπάγερν Μονάχου με την Τότεναμ να βάζει στα ταμεία το ποσό των 100 εκατ. ευρώ.

Το «Football Insider» αναφέρει πως οι Λονδρέζουν αναζητούν τον σέντερ φορ ο οποίο θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κέιν πίσω του και ο Γκιφτ Όρμπαν της Γάνδης είναι ο πρώτος στόχος. Μάλιστα, η ομάδα του Ποστέκογλου σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Βέλγους για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι «Σπερς» θέλουν να τον κάνουν δικό τους και η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως θα προσφέρουν μία πρόταση των 30 εκατ. ευρώ. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την χρονιά σημειώνοντας ήδη 5 γκολ σε 4 εμφανίσεις σε Βέλγιο και Ευρώπη.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε φορώντας την φανέλα της  Μπίσον της Νιγηρίας πριν δανειστεί και στην συνέχεια αγοραστεί από τη νορβηγική Στάμπεκ  με την οποία σκόραρε 19 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ σε 24 συμμετοχές. Η Γάνδη άρπαξε την ευκαιρία και τον απέκτησε τον Ιανούριο του 2023 με το μικρό αντίτιμο των 3 εκατ. ευρώ έχοντας ήδη βρει δίχτυα 25 φορές σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ