Επιστρέφει στους πάγκους ο Τιερί Ανρί

Επιστρέφει στους πάγκους ο Τιερί Ανρί

Την τρίτη ομάδα στην προπονητική του καριέρα ανέλαβε ο θρυλικός πάλαι ποτέ επιθετικός Τιερί Ανρί, μετά τις Μονακό και Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στης σύγχρονης εποχής στο ποδόσφαιρο και σίγουρα εμβληματική μορφή της Άρσεναλ και της Premier League, ενώ έχει βαριά ιστορία και με την εθνική Γαλλίας με 51 γκολ σε 123 εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Τιερί Ανρί. Ο 46χρονος έχει προσπαθήσει να κάνει καριέρα ως προπονητής με δύο θητείες ως βοηθός στην Εθνική Βελγίου (2016-2018 και 2021-2022), ενώ ενδιάμεσα κάθισε στους πάγκους των Μονακό (2018-2019) και Μόντρεαλ Ίμπακτ (2019-2021), χωρίς ωστόσο να έχει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός για τη μάχη με την Τσουκαρίτσκι

Εν μέσω αυτών των υποχρεώσεων είναι αποδεδειγμένα ένας εξαιρετικός σχολιαστής αγώνων μαζί με τον Τζέιμι Κάραχερ, τον Μάικα Ρίτσαρντς και την Κέιτ Άμπντο στο Fox Sports σε μια εκπομπή που έχει γίνει viral.

Ωστόσο το… μικρόβιο της προπονητικής φαίνεται πως είναι ακόμα εκεί και δεν αφήνει τον Ανρί. Κάπως έτσι ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός αποδέχτηκε την προσφορά της Ομοσπονδίας της Γαλλίας και ανέλαβε την Εθνική Ελπίδων, «τρώγοντας» στο νήμα τον Σαμπρί Λαμουσί.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μάλιστα για τον Ανρί αρχίζουν με το… καλημέρα τον Σεπτέμβριο και θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την γαλλική ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ