Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Σπαλέτι για τον πάγκο της Ιταλίας

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Σπαλέτι για τον πάγκο της Ιταλίας

Ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας. Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο Σπαλέτι συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιταλίας.

Η ομοσπονδία αναμένεται να ανακοινώσει την εξέλιξη αυτή αύριο. Χθες το απόγευμα έγινε η πρόσληψη του Ιταλού προπονητή και σήμερα ο πρόεδρος της FIGC Γκάμπριελ Γκραβίνα και ο Ιταλός τεχνικός θα έχουν συνάντηση από κοντά όπου θα συζητήσουν και τις απόψεις τους γύρω από το έργο.

Πιθανότατα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα, με την επιθυμία του Σπαλέτι να διευθύνει την Ιταλία να μην αμφισβητείται ποτέ από τότε που έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Η επιμονή της Νάπολι να πληρώσει η FIGC το τέλος του συμβολαίου του Σπαλέτι ενόχλησε τον 64χρονο, ο οποίος βλέπει την Ιταλία ως μια ευκαιρία που δεν θέλει να χάσει.

Η σημερινή συνάντηση με τον Γκραβίνα θα διαλύσει κάθε αμφιβολία γύρω από το έργο και είναι πιθανό ο Σπαλέτι να κοουτσάρει την Ιταλία στο Euro του 2024 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ