Αποθέωσε τον Γιόβετιτς ο προπονητής του Μαυροβουνίου

Αποθέωσε τον Γιόβετιτς ο προπονητής του Μαυροβουνίου

«Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας. Θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί με αυτόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιόντραγκ Ραντούλοβιτς.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφαν Γιόβετιτς ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, Μιόντραγκ Ραντούλοβιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός, στο πλαίσιο των δηλώσεων για τα παιχνίδια με Λιθουανία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro 2020, αποθέωσε τον νέο επιθετικό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ο ηγέτης του Μαυροβουνίου.

Διαβάστε επίσης: Απολαυστικός Ποντένσε: Τι είπε για τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του και τα νέα του όνειρα (vid)

«Ο ρόλος του Γιόβετιτς θα είναι πολλαπλός, είναι ο ηγέτης, ο αρχηγός, είμαστε πολύ πιο δυνατοί με αυτόν. Θα έχει τον χρόνο του, προπονούταν όσο έψαχνε ομάδα, τον είδα στην προπόνηση και είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε πως ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραντούλοβιτς για τον Γιόβετιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος είναι διεθνής από το 2007 και μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 68 αναμετρήσεις με το εθνόσημο, έχοντας 31 γκολ στο ενεργητικό του.

Ενας ποδοσφαιριστής με 15ετία πορεία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και κύκλο μεταγραφών 60 εκατ. ευρώ. Νούμερα που αποδεικνύουν την αξία του και δείχνουν την σπουδαιότητα της μεταγραφής, που ολοκλήρωσε πριν από λίγες ώρες ο Ολυμπιακός.

Ένας στράικερ με 145 γκολ και 55 ασίστ σε επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων, που έχει αγωνιστεί και στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Ιντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Μονακό και Χέρτα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ