Εκτός Εθνικής Γερμανίας ο Μουσιάλα για τα φιλικά με Ιαπωνία και Γαλλία

Εκτός Εθνικής Γερμανίας ο Μουσιάλα για τα φιλικά με Ιαπωνία και Γαλλία

«Νοκ-άουτ» τέθηκε ο Τζαμάλ Μουσιάλα για τα φιλικά παιχνίδια της Γερμανίας κόντρα σε Ιαπωνία και Γαλλία, εξαιτίας προβλήματος στον ώμο.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα δεν θα είναι σε θέσει να βοηθήσει την εθνική Γερμανίας στα προσεχή φιλικά της παιχνίδια κόντρα σε Ιαπωνία και Γαλλία, εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο, όπως γνωστοποίησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο 20χρονος Μουσιάλα παραμένει εκτός δράσης από τις 23/08, όταν υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, κλήθηκε από τον Χάνσι Φλικ για τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια των «πάντσερ» και αναμενόταν να ενταχθεί σήμερα Πέμπτη (07/09) στις προπονήσεις, για να μείνει τελικά εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Ντάνιελ Ποντένσε: Ας κρατήσουν οι χοροί!

Η Γερμανία, η οποία έχει προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του EURO 2024 ως διοργανώτρια,άρα δεν έχει υποχρεώσεις προκριματικών, υποδέχεται το Σάββατο (09/09) στο Βόλσφμπουργκ την Ιαπωνία και τρεις ημέρες αργότερα (12/09) στο Ντόρτμουντ τη Γαλλία.

Αναλύτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τον Μουσιάλα:

«Ο Τζαμάλ Μουσιάλα δεν μπορεί να είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Χάνσι Φλικ, για τους δύο επερχόμενους διεθνείς αγώνες με την Ιαπωνία και τη Γαλλία λόγω προβλημάτων στον ώμο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα φτάσει σήμερα στο ξενοδοχείο της ομάδας όπως είχε προγραμματιστεί.

Περαστικά, Τζαμάλ».

Αν και πρόκειται για ματς προετοιμασίας, αρκετά δημοσιεύματα φέρουν τον Φλικ να παίζεi την παραμονή του στον πάγκο της Γερμανίας σε αυτούς τους δύο αγώνες, καθώς η «νατσιονάλμανσαφτ» προέρχεται από διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, με αποκορύφωμα βέβαια τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ