Ντι Μαρία: Αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής μετά το Copa America

Ντι Μαρία: Αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής μετά το Copa America

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποφάσισε το Copa America του 2024 να είναι η τελευταία διοργάνωση που θα φορέσει την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Τέλος στην διεθνή του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς σύμφωνα με δημοσιέυματα ο εξτρέμ της Μπενφίκα θα αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής για ακόμη μία διοργάνωση (Copa America 2024) και μετά θα αποχωρήσει.

Ο Ντι Μαρία, μαζί με αρκετούς συμπαίκτες του, είχαν αποφασίσει να αποσυρθούν έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως η διαδρομή μέχρι το τέλος και η κατάκτηση του τροπαίου, τους άλλαξε τα πλάνα καθώς θέλησαν να αγωνιστούν με την φανέλα της «αλμπισελέστε» ως Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Διαβάστε επίσης: Όπως το ήθελε ο Κορδόν: Οι τρεις αλλαγές «ουσίας» στους δείκτες του ρόστερ και το διαβατήριο του Ροντινέι

Το επόμενο Copa America θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 2024 και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των Παγκόσμιων πρωταθλητών για το επόμενο Μουντιάλ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποτελέσει την τελευταία διοργάνωση και για μερικούς άλλους αστέρες όπως ο Λιονέλ Μέσι αλλά και ο Νικολάς Οταμέντι.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκανε το ντεμπούτο στην ανδρών της Εθνικής Αργεντινής τον Σεπτέμβριο του 2008. Σε αυτά τα 15 χρόνια έχει καταγράψει 132 και 29 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.

Αδιαμφησβήτητα κατά την πάροδο των χρόνων έχει αποδειχθεί εξαιρετική κομβικός για την «αλμπισελέστε» με αποκορύφωμα το γεγονός πως έχει σκοράρει σε κάθε τελικό στον οποίο η Αργεντινή έχει κατακτήσει το εκάστοτε τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ