Σολμπάκεν: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχεί στα παιχνίδια του»

Σολμπάκεν: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχεί στα παιχνίδια του»

Ο Όλα Σολμπάκεν μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ είχε κι άλλες προτάσεις.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να κλείσει διθυραμβικά την δική του ενίσχυσει, αποκτώντας εκτός των Γιόβετιτς και Ποντένσε, τον Όλα Σολμπάκεν από την Ρόμα, έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέση, πίσω από τον επιθετικό.

Ο 24χρονος Σολμπάκεν αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από την Ρόμα για έναν χρόνο, ωστόσο οι Πειραιώτες φρόντισαν να συμπεριληφθεί στην συμφωνία των δύο συλλόγων οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 εκατ. για τον Καμαρά, η απάντηση του Ολυμπιακού και το νέο συμβόλαιο

Ο Σολμπάκεν μίλησε στη νορβηγική ιστοσελίδα «vg.no», όπου αποκάλυψε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

«Υπήρχαν και άλλες ομάδες που με προσέγγισαν, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει στην Ευρώπη και κυριαρχεί στα παιχνίδια του.

Ως επιθετικός παίκτης, θέλω να αξιοποιώ τα δυνατά μου σημεία και να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν στην Μπόντο Γκλιμτ. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχούν στα παιχνίδια τους (σ.σ. Ολυμπιακός), αυτό με δελέασε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ