Πέλκας: «Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς»

Πέλκας: «Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς»

Ως «τελικούς» χαρακτήρισε τα δύο ματς που ακολουθούν με Ιρλανδία και Ολλανδία ο Δημήτρης Πέλκας.

Η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 5-0 επί τους Γιβραλτάρ σε ένα ματς όπου ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει γκολ, ασίστ και δοκάρι.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 29χρονος άσος χαρακτήρισε ως «τελικούς» τα δύο ματς που ακολουθούν με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Το 7ωρο «ξεψάχνισμα» του Γιόβετιτς, η κατάστασή του, το πλάνο του 90λεπτου, το συμβόλαιο και το 70% για το αυτόματο «+1»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να δείξουμε αντίδραση. Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς, ένα-ένα τα παιχνίδια».

Για την εμφάνιση του:

«Είμαι χαρούμενος και για το γκολ και για την ασίστ αν και στο δεύτερο γκολ την ακουμπάω τη μπάλα (σ.σ. γέλια). Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά να προοδεύουμε σαν ομάδα».

Για τους πληγέντες και τα έσοδα από το παιχνίδι:

«Σίγουρα το μυαλό μας ήταν στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς τους και οι οποίοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Εύχομαι η κυβέρνηση να βοηθήσει αλλά και όσοι μπορόύν για το καλύτερο δυνατόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ