Σπουδαία πράξη από Ελ Κααμπί: Έδωσε αίμα για τους σεισμόπληκτους (vid)

Σπουδαία πράξη από Ελ Κααμπί: Έδωσε αίμα για τους σεισμόπληκτους (vid)

O Ελ Κααμπί και οι διεθνείς του Μαρόκου προχώρησαν σε μία σπουδαία ενέργεια και βρέθηκαν δίπλα στους σεισμόπληκτους στη χώρα τους, δίνοντας αίμα.

Το Μαρόκο δοκιμάζεται από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε τη χώρα και αυτό είχε ως συνέπεια περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και οι τραυματίες να είναι πάνω από 2.500.

Στο πλευρό των ανθρώπων αυτών στάθηκαν οι παίκτες της εθνικής ομάδας του Μαρόκου, ανάμεσά τους και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που συγκεντρώθηκαν στη χώρα για τον αγώνα κόντρα στη Λιβερία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, παιχνίδι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας του σεισμού.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Μαρινάκη σε UEFA: «Ζητάμε να οριστούν ελίτ και πρώτης κατηγορίας διαιτητές»

Αφού βρίσκονταν στη χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πήγαν και έδωσαν αίμα, για τις ανάγκες των τραυματιών, με δεδομένο πως τα σωστικά συνεργεία απεγκλωβίζουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους από τα συντρίμμια.

Ο Ελ Κααμπί είχε κληθεί για τους αγώνες της Εθνικής του και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για αιμοδοσία, βοηθώντας και αυτός με τον τρόπο του στην άσχημη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ