Αναβλήθηκε ο αγώνας του Μαρόκου με τη Λιβερία λόγω του φονικού σεισμού

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Μαρόκου με τη Λιβερία λόγω του φονικού σεισμού

Σε αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας του Μαρόκου με τη Λιβερία λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε την χώρα της Βόρειας Αφρικής.

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο φονικός σεισμός στο Μαρόκο, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα τουλάχιστον χίλιοι άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.

Η Εθνική Μαρόκου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίζει τη Λιβερία εντός έδρας για τα προκριματικά του Copa Africa 2024, ωστόσο με ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης: Οι «διαβολοβδομάδες»-φωτιά του Ολυμπιακού: Ντέρμπι και… Europa League ανά 4 μέρες

«Μετά τον σεισμό που καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλές περιοχές του Βασιλείου, η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία του αγώνα που θα ήταν ορισμένος αυτό το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γκραντ Σταντ Ντε Αγκαντίρ της Εθνικής Μαρόκου Επιλογές και της Λιβερίας για λογαριασμό της τελευταίας ημέρας των προκριματικών (Group K) για το Copa Africa της Ακτής Ελεφαντοστού. Αυτή η αναβολή αποφασίστηκε σε συνεννόηση με την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF)», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ