Ελλάδα – Κροατία: «Πάντα υπάρχει ελπίδα» είπε ο Αναστόπουλος

Ελλάδα – Κροατία: «Πάντα υπάρχει ελπίδα» είπε ο Αναστόπουλος

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε πως η Εθνική ομάδα πρέπει να αιφνιδιάσει τους Κροάτες, κάνοντας ένα καλό ξεκίνημα στο ματς

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Σπορ fm για το αποψινό παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με την Κροατία στο «Καραϊσκάκη» κι εξέφρασε την άποψη πως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε επίσης πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να μπει δυνατά στο παιχνίδι, για να αιφνιδιάσει τους Κροάτες.

«Πάντα υπάρχει ελπίδα στο ποδόσφαιρο και θα φανεί στο γήπεδο αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτή η δύσκολη ανατροπή. Κανείς άλλωστε δεν πίστευε ότι στο πρώτο ματς θα δεχόμασταν τέσσερα γκολ από την Κροατία. Μια ήττα ήταν πιθανή αλλά δεν έχουμε συνηθίσει σε τόσο βαριά σκορ», ήταν τα πρώτα λόγια του Αναστόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για την προσέγγιση που πρέπει να έχει στο ματς η εθνική μας, με την παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού να επισημαίνει.

«Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Σίγουρα θα πρέπει να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, να μπούμε δυνατά για να τους αιφνιδιάσουμε. Για την τακτική και ποια πρόσωπα θα την εφαρμόσουν δεν είναι δική μου δουλειά. Υπάρχει άνθρωπος που πληρώνεται γι’ αυτό».

Ο Αναστόπουλος ρωτήθηκε και για το αν πρέπει να γίνει κάποιος παίκτης της εθνικής μας, «βεντούζα» στον Μόντριτς και η απάντηση ήταν όλα τα λεφτά. «Βεντούζα ξέρω μια παλιά συνταγή για το κρυολόγημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ