«Η Πολωνία θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Σάντος»

«Η Πολωνία θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Σάντος»

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Φερνάντο Σάντος αν αποτύχει να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024.

Κάκιστη είναι εικόνα που παρουσιάζει η εθνική ομάδα της Πολωνίας υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να κάνει ήδη δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού.

Η ήττα με 2-0 κόντρα στην Αλβανία εκτός έδρας, ήρθε για να ενισχύσει αυτές τις σκέψεις καθώς πλέον η Πολωνία βρίσκεται στο -2 από την 2η θέση και στο -4 από την πρώτη θέση. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα απο το πολωνικό TVP Sport, αναφέρει πως ο Φερνάντο Σάντος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Πολωνίας μέχρι το τέλος των προκριματικών του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το τρίτο ντέρμπι αιωνίων, οι έξι του Μουντομπάσκετ και η μεταγραφή

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα Τρίτη (12/09) οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση, χωρίς να βγαίνουν ουσιαστικά συμπεράσματα από την συνάντησή τους, η οποία είχε διάρκεια περισσότερες από δύο ώρες. Συγκεκριμένα, ο Σάντος κλήθηκε σε συνάντηση με τον Κουλέζα και τον Λούκας Γουακόφσκι, Γενικό Γραμματέα της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πλέον η Πολωνία έχει ακόμα τρία παιχνίδια (με Νησιά Φερόε εκτός έδρας, Μολδαβία εντός και Τσεχία εντός) και εφόσον δεν καταφέρει να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας, τότε θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία μέσω των Final Four του Nations League.

Την τεχνική ηγεσία της Πολωνίας ο Φερνάντο Σάντος την ανέλαβε στις 24 Ιανουαρίου κι έκτοτε έχει καθίσει μέχρι στιγμής σε έξι παιχνίδια στον πάγκο της Πολωνίας, η οποία είναι τέταρτη στον όμιλό της πίσω από Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία. Η Πολωνία έχει έξι βαθμούς στα προκριματικά (δύο νίκες, τρεις ήττες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ