Ντανκ: «Πάμε στην Ευρώπη με μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι μια καλή κλήρωση»

Ντανκ: «Πάμε στην Ευρώπη με μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι μια καλή κλήρωση»

Ο αρχηγός της Μπράιτον που είναι εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League, Λιούις Ντανκ, έκανε δηλώσεις στις οποίες είπε πως στόχος της ομάδας είναι να κερδίσουν όλους του αγώνες.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Μπράιτον σε λίγες ημέρες (21/09) στην Αγγλία στα πλαίσια της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Εξαιτίας της συμμετοχής της Μπράιτον σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της, ο αρχηγός της ομάδας του Ντε Ζέρμπι, Λιουίς Ντανκ, μίλησε σε βρετανικό μέσο για τον στόχο της ομάδας την φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός σε έναν μήνα: Και τρίτο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού!

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της Μπράιτον, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του, την οποία θεώρησε καλή ενώ ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο -ανεξαρτήτως αντιπάλου- με μοναδικό στόχο την νίκη σε όλα τα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιούις Ντανκ:

«Είναι μια καλή κλήρωση. Έχουμε να δώσουμε τρία απαιτητικά εντός έδρας παιχνίδια που ανυπομονούμε και μπορούμε να κερδίσουμε, επειδή δείξαμε και στην Premier League ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε.

«Θα πάμε στην Ευρώπη με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής μας απαιτεί σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρω ότι δεν παίξαμε ποτέ στην Ευρώπη ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά θα πάμε εκεί κρατώντας το κεφάλι ψηλά, για να κερδίσουμε παιχνίδια», σχολίασε στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ