Έγραψε ιστορία ο Γιαν Βερτόνχεν με το Βέλγιο

Έγραψε ιστορία ο Γιαν Βερτόνχεν με το Βέλγιο

Ο Γιαν Βερτόνχεν έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Βελγίου, καθώς πραγματοποίησε την 150η του συμμετοχή με το εθνόσημο και μάλιστα άνοιξε το σκορ για τους Βέλγους.

Το Βέλγιο υποδέχτηκε την Εσθονία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2024, με τον ομοσπονδιακό προπονητή του Βελγίου, Ντομενίκο Τεντέσκο, να δίνει φανέλα βασικού στον 36χρονο κεντρικό αμυντικό της Άντερλεχτ, δίνοντας του την ευκαιρία να γράψει το όνομά του στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Ο Βερτόνχεν κατέγραψε την υπ’ αριθμόν 150 συμμετοχή του με το εθνόσημο της χώρας του στο στήθος, και είναι ο πρώτος παίκτης που φτάνει αυτόν τον αριθμό στην ιστορία της εθνικής Βελγίου, ωστόσο η τύχη του επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς γιόρτασε το επίτευγμά του πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των Βέλγων κόντρα στους Εσθονούς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ

Συνολικά, ο Βερτόνχεν είναι στην πρώτη θέση με συμμετοχές στην ιστορία του Βελγίου, δεύτερος με 20 ματς λιγότερα είναι ο Άξελ Βίτσελ, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ με 127 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ