Ισπανία: Οι κλήσεις του ντε λα Φουέντε για να προκριματικά του Euro 2024

Ισπανία: Οι κλήσεις του ντε λα Φουέντε για να προκριματικά του Euro 2024

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για τις δύο αναμετρήσεις στα προκριματικά του Euro 2024.

O Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε λα Φουέντε ανακοίνωσε τους κληθέντες για τους προκριματικούς αγώνες του Euro 204 εναντίον της Σκωτίας, την Πέμπτη (12/10) στο στάδιο «La Cartuja» της Σεβίλλης και την Κυριακή, απέναντι στη Νορβηγία του Χάαλαντ (15/10) στο Όσλο.

Διατήρησε το κύριο μέρος της ισπανικής ομάδας που κέρδισε τη Γεωργία (1-7) και την Κύπρο (5-0), αλλά με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο κατάλογο του Σεπτεμβρίου, ορισμένες από τις οποίες ήταν υποχρεωτικές.

Η μεγάλη έκπληξη είναι η πρόσκληση του 23χρονου μέσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο Οΐαν Σάντσετ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, ενώ υπάρχουν επιστροφές όπως αυτές των, Ογιαθάμπαλ, Χεσούς Νάβας και Φραν Γκαρσία.
Σε σύγκριση με τις προηγούμενες επιλογές, οι Αθπιλικουέτα, Μπαένα, Αμπέλ Ρουίθ και Χοσέ Λουίς Γκαγιά είναι τραυματίες όπως ο Ντάνι Όλμο και ο Μάρκο Ασένσιο. Κάποιοι έχουν μείνει εκτός λόγω τεχνικής απόφασης, όπως για παράδειγμα ο Ίσκο.

Η Σκωτία είναι στην κορυφή του ομίλου με 15 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες, η Ισπανία είναι δεύτερη με εννέα αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο και η Νορβηγία έχει επτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ