Γκατσίνοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην εθνική ομάδα»

Γκατσίνοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην εθνική ομάδα»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μιλάει για την κλήση του στην Εθνική Σερβίας και τα για τα παιχνίδια που έρχονται στα προκριματικά του Euro.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κλήθηκε και πάλι στην Εθνική Σερβίας για τα ματς με Ουγγαρία και Μαυροβούνιο στα πλαίσια των προκριματικών για το Euro 2024.

Ο άσος της «ένωσης» απουσίαζε από τις προηγούμενες κλήσεις λόγω τραυματισμού και ευελπιστεί να επιστρέψει δυναμικά βοηθώντας την χώρα του να πάρει σημαντικές νίκες.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Σούταλο στον Άγιαξ – Τι ακούγεται για το μέλλον του πρώην παίκτη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Παρέα με τον Γκατσίνοβιτς στην Εθνική Σερβίας θα βρίσκονται επίσης οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς των ΠΑΟΚ και Παναθηναικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι μας περιμένουν δύο μεγάλες προκλήσεις. Πριν από έναν μήνα στο Βελιγράδι, η Ουγγαρία έδειξε ότι είναι μια πολύ οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα. Δεν υπάρχουν μεταπτώσεις στο παιχνίδι τους, όλοι στο γήπεδο δίνουν το καλύτερό τους, δύσκολα δέχονται γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Τώρα είναι η ευκαιρία για ρεβάνς, ένα καλό παιχνίδι και μια νίκη στη Βουδαπέστη μπορεί να είναι το προοίμιο ενός θεάματος στο “Ράικο Μίτιτς” κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Όταν πρόκειται για τους νότιους γείτονές μας, δεν υπάρχουν πλέον μυστικά. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και θα έχουν μεγάλο κίνητρο, οπότε είναι υποχρέωσή μας να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε μια θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Είχα μεγάλη ατυχία τα τελευταία τρία χρόνια. Έχασα την πρώτη συνάντηση με τον προπονητή Στοΐκοβιτς λόγω ενός τραυματισμού, μετά αυτό αυτό δεν είχα αρκετά λεπτά συμμετοχής στη Χόφενχαϊμ και ήταν κατανοητό ότι δεν ήμουν στις κλήσεις. Ευτυχώς, τώρα όλα βρίσκονται σε καλύτερη σειρά, παίζω βασικός την ΑΕΚ, κάνω καλά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να συνεισφέρω στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας στα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια στον δρόμο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 Στη Βουδαπέστη, περιμένουμε ένα γεμάτο στάδιο, μια καυτή ατμόσφαιρα, κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στη Λισαβόνα κόντρα στην Πορτογαλία. Αλλά, δεν ονειρευτήκαμε σαν παιδιά να παίζουμε σε τέτοια περιβάλλοντα, με τη φανέλα της χώρας μας; Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην εθνική ομάδα. Δεν είδα τη συνέντευξη Τύπου, αλλά σίγουρα μ’ αρέσουν τα λόγια του προπονητή Στοΐκοβιτς. Τώρα εξαρτάται από μένα να δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη του και να μεταφέρω τα καλά παιχνίδια σε επίπεδο εθνικής ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ