Κόλινς: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις μια-δυο ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν με την Ελλάδα»

Κόλινς: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις μια-δυο ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν με την Ελλάδα»

Ο Νέιθαν Κόλινς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Ελλάδα.

Η Εθνική μας ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας την ερχόμενη Παρασκευή (13/10, 21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Νέιθαν Κόλινς μίλησε για την αναμέτρηση με τη χώρα μας, τονίζοντας πως οι Ιρλανδοί θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις 1-2 ευκαιρίες που θα τους δώσει η ελληνική άμυνα και έτσι να φτάσουν εκείνοι στο θετικό αποτέλεσμά.

Οι δηλώσεις του Νέιθαν Κόλινς:

«Δεν ήταν η καλύτερη προκριματική φάση αν δούμε τα αποτελέσματα, αλλά ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε. Στους αγώνες που έρχονται πρέπει να το δείξουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο ματς που έρχεται.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε με την Ελλάδα τις μια-δυο ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και μετά να αμυνθούμε ως ομάδα για να αποφύγουμε κάποιο δυσάρεστο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα στην ομάδα , αλλά πρέπει να βρούμε και συνέπεια. Δεν έχει νόημα να το συζητάω, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο.

Ρωτήστε οποιονδήποτε παίκτη και θα σας πει ότι όλοι απολαμβάνουμε τη συνεργασία με τον προπονητή και την προπονητική του ομάδα. Έχουν επενδύσει πολλά και αυτοί και θέλουμε πραγματικά να τους χαρίσουμε κάτι καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ