Με Ρέτσο βασικό η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία (pics)

Με Ρέτσο βασικό η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία (pics)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι ο παρτενέρ του Ντίνου Μαυροπάνου στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ιρλανδία.

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα την εν Ελλάδι προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με την Ιρλανδία (13/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024. Αύριο το πρωί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να «πετάξει» με πτήση τσάρτερ για το Δουβλίνο, εκεί όπου θα ενσωματωθεί ο Δημήτρης Γούτας ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του Παντελή Χατζηδιάκου που είναι τραυματίας.

Ποιος όμως προορίζεται να αντικαταστήσει τον άσο της Κάλιαρι στο κέντρο της άμυνας και να πάρει θέση δίπλα από τον Ντίνο Μαυροπάνο; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε όλες τις δοκιμές που έχει κάνει ο Γουστάβο Πογέτ αυτές τις μέρες, ο εκλεκτός του φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. O άσος του Ολυμπιακού δείχνει να… κουμπώνει καλύτερα δίπλα στον Μαυροπάνο και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός σε δύο βράδια.

Διαβάστε επίσης: Σλούκας: Τρία ματς, δύο ήττες και μία θλάση- Το ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό

Ο Ρέτσος είναι βασικός φέτος στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει ήδη καταγράψει 12 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη έχοντας πετύχει και ένα γκολ. Κουλιεράκης, Τζαβέλλας και Γούτας είναι οι άλλες τρεις λύσεις που θα έχει πλέον ο Πογέτ για τα δύο παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία όπου για να μείνει ζωντανή η Εθνική στο κόλπο της πρόκρισης θέλει οπωσδήποτε δύο νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ