Ο Νεϊμάρ δέχθηκε ποπ κορν στο κεφάλι μετά τη ισοπαλία της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα (vid)

Ο Νεϊμάρ δέχθηκε ποπ κορν στο κεφάλι μετά τη ισοπαλία της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα (vid)

O Νεϊμάρ έγινε δέκτης μίας σακούλας με ποπ κορν μετά την ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα σε Βραζιλία και Βενεζουέλα, στην οποία έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Γκάμπριελ.

Η Βραζιλία δεν μπόρεσε να κάνει το 3 στα 3 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, καθώς ήρθε ισόπαλη με τη Βενεζουέλα, με 1-1, με τον Νεϊμάρ, μετά το τέλος της αναμέτρησης να δέχεται ποπ κορν από θεατή.

Άσχημη εικόνα για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της «Σελεσάο», ο οποίος έβγαλε και την ασίστ για το γκολ της Βραζιλίας, με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Γκάμπριελ στο 50′.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ο Σανάμπρια έφτυσε τον Μέσι (vids)

Την ώρα που κατευθυνόταν προς τη φυσούνα για να πάει στα αποδυτήρια, ο Νεϊμάρ δέχθηκε ένα χάρτινο «καλάθι» με ποπ κορν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και σχεδόν κόντεψε να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο ανάμεσά τους, με την ασφάλεια του γηπέδου να συγκρατεί τον Βραζιλιάνο.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο περιστατικό ο Νεϊμάρ δήλωσε:

«Είναι κάτι το λυπηρό. Δεν έρχομαι εδώ για διακοπές, η να κάνω βόλτες, αλλά ήρθα για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο από όλα, που είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να παλεύω για την πατρίδα μου.

Αυτός ο ας τον πούμε φίλαθλο, δεν είδα καν τι είναι γιατί το είδα όταν με άγγιξαν αυτά που πέταξε, με εκνεύρισε πάρα πολύ. Καταδικάζω αυτές τις συμπεριφορές, είναι κάτι πολύ κακό για το ποδόσφαιρο. Ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μόρφωση, και δεν είναι ικανός να μεγαλώσει ένα παιδί με τον σωστό τρόπο. Εάν έχει παράπονα και μάλιστα τόσα πολλά, τότε ας είναι αυτός που πρέπει να αρχίσει να προπονείται και να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει και όχι εγώ».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ