Ξέσπασε ο Ντεσπόντοφ: «Φταίμε και εμείς, αλλά φταίνε και οι προπονητές»

Ξέσπασε ο Ντεσπόντοφ: «Φταίμε και εμείς, αλλά φταίνε και οι προπονητές»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ άσκησε σκληρή κριτική, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα της Εθνικής Βουλγαρίας στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν «μάσησε» τα λόγια του ασκώντας σκληρή κριτική τόσο στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Βουλγαρίας, όσο και στους συμπαίκτες του, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στα προκριματικά του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Εξαλλος ο Μπαρτζώκας με τους διαιτητές – «Μήπως θέλετε να φύγω;» (vid)

«Τα πράγματα πάνε στραβά κι αυτό συμβαίνει εξ αιτίας μας, λόγω των δικών μας λαθών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μοίρα και κακοδαιμονία. Χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες, πήραμε την κόκκινη κάρτα και το ματς εκεί τελείωσε», είπε αρχικά.

«Φταίνε οι προπονητές, φταίμε κι εμείς. Όλοι! Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Ας είμαστε ειλικρινής. Η εικόνα μας στο γήπεδο ήταν ντροπιαστική. Και συγγνώμη να ζητήσω από τους οπαδούς, αυτή δεν θα άξιζε τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν ξέρω αν μπορούμε να ανακάμψουμε ψυχικά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού. Δεν μπορώ να απαντήσω για το πως θα αντιδράσουμε. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ κλισέ. Είμαι επηρεασμένος και δεν θέλω να πω κάτι ανόητο», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ