Χαμός με Νεϊμάρ: Άνω-κάτω με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας

Χαμός με Νεϊμάρ: Άνω-κάτω με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νεϊμάρ μετά το τέλος του αγώνα της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα (1-1) λογομάχησε με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας και απείλησε ότι δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στo Μοντεβιδέο για το παιχνίδι με την Ουρουγουάη.

Άνω κάτω ο Νεϊμάρ με την Εθνική Βραζιλίας. Τα έβαλε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας μετά την ισοπαλία (1-1) με την Βενεζουέλα.

Με το τέλος της αναμέτρησης και όταν οι παίκτες έφευγαν για τα αποδυτήρια, ένας οπαδός πέταξε μια σακούλα με ποπ-κορν στον επιθετικό της Αλ Χιλάλ. Εκείνος αντέδρασε και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με την κερκίδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Διαθέσιμος ο Κάλενς για το παιχνίδι του Περού με την Αργεντινή

Ο εκνευρισμός του Βραζιλιάνου όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό στο τούνελ των αποδυτηρίων.

Όπως αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Χοσέ Κάρλος Αραούχο, ο Νεϊμάρ έβρισε τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας Εντνάλντο Ροντρίγκες και απείλησε πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Μοντεβιδέο για τον αγώνα με την Ουρουγουάη.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών στην συνέχεια περιορίστηκε και ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως άλλαξε γνώμη αφού ταξίδεψε κανονικά για την Ουρουγουάη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ