Απασφάλισε ο Ντεσπόντοφ: «Αν φταίω εγώ, παραιτούμαι από αρχηγός»

Απασφάλισε ο Ντεσπόντοφ: «Αν φταίω εγώ, παραιτούμαι από αρχηγός»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν άντεξε την σκληρή κριτική που δέχεται και ξέσπασε μετά την νέα ήττα της Εθνικής Βουλγαρίας.

Η Βουλγαρία γνώρισε νέα ήττα από την Αλβανία (2-0) σε φιλικό παιχνίδι την Τρίτη (17/10) ενώ παραμένει χωρίς νίκη μετά από 7 αγώνες στα προκριματικά του Euro 2024.

Στο επίκεντρο εξαιτίας αυτού έχει βρεθεί ο αρχηγός της ομάδας και άσος του ΠΑΟΚ Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο 26χρονος δέχεται σκληρή κριτική και μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα δεν άντεξε και ξέσπασε.

Διαβάστε επίσης: Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Και πως να μην του κάνει νέο συμβόλαιο…

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αν θεωρείς ότι φταίω, να παραιτηθώ από αρχηγός», απάντησε σε ρεπόρτερ μετά τον αγώνα. «Σας είπα ότι δεν είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε ποια είναι τα προβλήματα. Αυτό που απαιτείται από εμάς, τους προπονητές και τη διοίκηση, είναι να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Ποιος φταίει, τι προβλήματα υπάρχουν και πώς πρέπει να λυθούν, δεν είναι δική μας υπόθεση. Είναι σαν να ρωτάω τους υπευθύνους τι πρέπει να αλλάξουν και να κάνουν. Δεν θέλω να μπλέκω σε ίντριγκες. Είμαι παίκτης της Εθνικής ομάδας, παίζω όσο μπορώ, τα δίνουμε όλα, όπως κάνουν όσοι παίζουν», πρόσθεσε.

«Μας βαραίνει. Και θέλουμε να κερδίζουμε, αν είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι. Κάνουμε το καλύτερό μας. Πήγαμε σε αυτά τα προκριματικά με ενθουσιασμό. Ίσως δεν είναι η πραγματική βαθμολογία, με αυτούς τους δυο βαθμούς που έχουμε τώρα. Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους, αλλά έτσι εξελίχθηκαν τα ματς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στα τελευταία λεπτά και τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Με τη Λιθουανία έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Άρα υπάρχουν πολλά λάθη και από εμάς. Όχι μόνο από τους προπονητές ή την διοίκηση της ομοσπονδίας», συνέχισε ο άσος του ΠΑΟΚ και κατέληξε: «Είναι σίγουρα δύσκολο για τα νέα παιδιά που έρχονται στην Εθνική. Οι περισσότεροι είναι νέοι, δεν έχουν μεγάλη καριέρα πίσω τους, δεν έχουν παίξει στο εξωτερικό. Ίσως δεν έχουν αντιμετωπίσει τόσο τεράστιο μίσος, όπως αυτό που ξεχύνεται πάνω μας το τελευταίο διάστημα. Ίσως τους επηρεάζει πολύ άσχημα ψυχολογικά και τους είναι δύσκολο. Υπάρχουν δύο επιλογές, είτε να συνεχίσεις να περπατάς με το κεφάλι κάτω είτε να προχωρήσεις. Μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις έναν δυνατό χαρακτήρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ