Εθνική Ιταλίας : «Ξεχάστε Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, υποστηρίξτε την Ιταλία», δήλωσε ο Μπουφόν

Εθνική Ιταλίας : «Ξεχάστε Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, υποστηρίξτε την Ιταλία», δήλωσε ο Μπουφόν

Τη στήριξη τον οπαδών της Ιταλίας ζήτησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος τόνισε ότι όποιοι βρεθούν στο γήπεδο πρέπει να αφήσουν τα οπαδικά στην άκρη

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θέλει τη στήριξη των οπαδών της Εθνικής Ιταλίας και όχι αυτών της Γιουβέντους, της Ίντερ και της Μίλαν.

Ο αρχηγός της «Σκουάντρα Ατζούρα» ζήτησε από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Ιταλών με την Σουηδία να αφήσει στην άκρη τα οπαδικά και να στηρίξει στην ομάδα.

Το Σαν Σίρο αναμένεται να γεμίσει προκειμένου να βοηθήσει την εθνική Ιταλίας να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουφόν:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και για όλη τη χώρα και την ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Στην καριέρα μου αντιμετώπισα στιγμές όπως αυτή, κάποιες φορές πήγε καλά, κάποιες άσχημα. Τίποτα δεν θα αλλάξει τη σχέση μου με την εθνική Ιταλίας, δεν υπάρχει θέση για ευχές. Πρέπει να τα καταφέρουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω οι φίλαθλοι να μας βοηθήσουν και να μην έχουν αρνητική στάση προς εμάς από την αρχή. Ελπίζω να μην δω οπαδούς της Γιουβέντους, της Ίντερ και της Μίλαν αλλά της Ιταλίας. Αυτοί που θα έρθουν ας μην έχουν τα χρώματα της ομάδας τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ