Mε επιστροφές και νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Πογιέτ στην Εθνική

Mε επιστροφές και νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Πογιέτ στην Εθνική

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε τις επιλογές του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Νέα Ζηλανδία στις 17/11, αλλά και για το ματς με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε να έχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάλεσε 32 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου με Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη και Γαλλία στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα ματς της Εθνικής συμπεριλήφθηκαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γούτας και Γιώργος Βαγιαννίδης.

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι επέστρεψε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και ο χαφ της Ράκοφ, Γιάννης Παπανικολάου. Αντίθετα για μια ακόμη φορά στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ, δεν βρίσκεται ο Τάσος Δουβίκας της Θέλτα.

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι οι εξής:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ