Έγινε και αυτό: Ο Πογιέτ «κράζει» τον Μπιέλσα για την Εθνική Ουρουγουάης- Για τους τιμωρημένους είπε τίποτα;

Έγινε και αυτό: Ο Πογιέτ «κράζει» τον Μπιέλσα για την Εθνική Ουρουγουάης- Για τους τιμωρημένους είπε τίποτα;

Και όμως: Ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλησε να κάνει… μάθημα προπονητικής στον Μαρσέλο Μπιέλσα

Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα; Να σου το ραπόρτο από την Ουρουγουάη. Ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο προπονητής που δεν κάλεσε στην Εθνική τον Κωνσταντέλια και έκοψε το εθνόσημο για τον Φορτούνη, ο ίδιος που δεν ήξερε ότι 4 ποδοσφαιριστές δεν ήταν τιμωρημένοι την Κυριακή και τους άφησε στην κερκίδα, είπε να κάνει τις παρατηρήσεις του σε έναν συνάδελφο. Και ποιον διάλεξε; Τον θρύλο της Λατινικής Αμερικής, Μαρσέλο Μπιέλσα. Όχι μην γελάτε. Όπως σας τα λέω έγιναν!

Δριμύτατη κριτική στον Μαρσέλο Μπιέλσα για τις επιλογές του στην εθνική Ουρουγουάης μετά την ήττα με 2-1 από τον Ισημερινό από τον Πογιέτ. Και μάλιστα ως bonus και κάποιες οδηγίες, για το πως θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Διότι σου λέει κύριε γιατί δεν καλείς τον Καβάνι και τον Σουάρες και θες να κάνεις ανανέωση;

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα μπήκε σφήνα για τον Ναν – Γιατί αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι και καλό νέο για τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Στις εθνικές παίζουν οι καλύτεροι. «Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα», δήλωσε ο Πογέτ. «Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω» είπε. Όπως έκανε δηλαδή με τον Φορτούνη και εκείνο το «φοβερό τηλεφώνημα» που αποκάλυψε πως είχε: ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην ξαναπαίξει με το εθνόσημο από τον τρόπο του Πογιέτ είναι μια μικρή λεπτομέρεια που δεν την αφήνεις να σου χαλάει την ιστορία.

Πάλι καλά που οι Ουρουγουανοί δεν έχουν ιδέα για τον τρόπο του συμπατριώτη τους στη χώρα μας. Και που πιθανόν δεν θέλησαν να τον στεναχωρήσουν με εκείνη την ερώτηση που ο καθένας του έκανε. Διότι εντάξει ο Κωνσταντινίδης και ο Φύσσας είναι φίλοι του Γιαννάκη, άρα τι απαιτήσεις να έχεις; Εσύ όμως κύριε Πογιέτ δεν έπρεπε να ξέρεις τους κανονισμούς και πότε τιμωρούνται οι παίκτες σου; Στα προκριματικά του Euro γίναμε ρόμπα, όχι στο Milko Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ