Με την άδεια των γονιών του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα o Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί

Με την άδεια των γονιών του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα o Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί

Με την άδεια των γονιών του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (21/11) με την Εθνική Ελλάδας, ο δεκαεπτάχρονος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί.

Με την άδεια των γονιών του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (21/11) με την Εθνική Ελλάδας, ο δεκαεπτάχρονος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γαλλίας Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, για την περίπτωσή του ισχύει ο γαλλικός νόμος που τέθηκε σε ισχύ το 2017 -μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία- και ο οποίος ορίζει ότι κάθε ανήλικος που διαμένει στην Γαλλία, ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του, μπορεί να εγκαταλείψει το γαλλικό έδαφος μόνο υπό τον όρο της προσκόμισης σχετικής γονικής άδειας.

Ο νόμος αυτός τέθηκε σε ισχύ μετά τον εντοπισμό περιπτώσεων ανηλίκων που εγκατέλειψαν το γαλλικό έδαφος για να μεταβούν σε εμπόλεμες ζώνες και ενδεχομένως να εκπαιδευτούν στην εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών. Η γονική άδεια είναι απαραίτητη και για τη συμμετοχή σε ομαδικά ταξίδια, αναφέρει ο νόμος. Ο Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Γαλλίας ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της για την πρόκριση στο Euro2024, το Σάββατο με το Γιβραλτάρ και την ερχόμενη Τρίτη με την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Να ενεργοποιηθούν επίσης το Υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ»

Η Εθνική Γαλλίας έχει ήδη προκριθεί. Ο Βαρέν Ζαΐρ-Εμερί θα γίνει 18 ετών τον Μάρτιο του 2024. Είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν-Ζερμέν, από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε. Αν λάβει μέρος σε έναν από τους δύο επόμενους αγώνες θα γίνει ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Εθνική Γαλλίας, τουλάχιστον μεταπολεμικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ