Οι άλλοι… Ορτέγκα της Εθνικής Αργεντινής (vid)

Οι άλλοι… Ορτέγκα της Εθνικής Αργεντινής (vid)

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι στην τελική επιλογή που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες για τα ματς της Εθνικής Αργεντινής και to10.gr σας θυμίζει τους δύο τελευταίους «Έλληνες» που βρέθηκαν σε αποστολής της «αλμπισελέστε».

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα βρέθηκε στην προεπιλογή του Σκαλόνι για την εθνική Αργεντινής αλλά πλέον είναι και στην τελική επιλογή που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες για τα ματς με την με την Ουρουγουάη (16/11) και τη Βραζιλία (21/11) στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στα ματς του Europa League απέναντι στη Γουέστ Χαμ κυρίως, έκαναν τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Αργεντινής να τον καλέσει βλέποντας το ταλέντο του αλλά και την δυνατότητα που έχει να παίζει με επιτυχία σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επισης: Σενάρια για Φελίπε και Ολυμπιακό (vids)

Οι τελευταίοι όμως παίκτες της Superleague που έχουν βρεθεί στην αποστολή της «αλμπισελέστε», είναι και πάλι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον έναν μάλιστα να αγωνίζεται σε ένα φιλικό.

Ο αμυντικός μέσος Κρίστιαν Λεντέσμα, που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2007, τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους αγωνίστηκε για 10 λεπτά ως αλλαγή, απέναντι στην Αυστραλία, σε φιλικό παιχνίδι. Συμπαίκτες τότε είχε τους… πιτσιρικάδες Λιονέλ Μέσι και Κάρλος Τέβες, μεταξύ άλλων.

Δυόμιση περίπου χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου του 2010, δύο μήνες αφότου  υπεγράψε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Νάπολι, ο μεσοεπιθετικός Χέσους Ντάτολο, ήταν ανάμεσα στις αλλαγές που δεν χρησιμοποιήθηκαν, σε ένα φιλικό της Αργεντινής απέναντι στη Γερμανία. Ο Ντάτολο, αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2009-10, στην ομάδα του Πειραιά

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ