Η χαρά του Ορτέγκα και η αποθέωση στο Ρέντη – Πολλά μπράβο, πλακίτσα για Μέσι κι ένα συγκινητικό «ευχαριστώ»

Η χαρά του Ορτέγκα και η αποθέωση στο Ρέντη – Πολλά μπράβο, πλακίτσα για Μέσι κι ένα συγκινητικό «ευχαριστώ»

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκαν με την διάκριση του 24χρονου μπακ - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα ειπώθηκαν στο Ρέντη και πως χειρίστηκε την μεγάλη επιτυχία ο Ορτέγκα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό και δικαιολογημένα άλλωστε καθώς ο Αργεντίνος αμυντικός κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, για τα παιχνίδια με Βραζιλία και Ουρουγουάη.

Ο 24χρονος αμυντικός βρίσκεται ήδη στην παρέα του Λιονέλ Μέσι, είναι μέλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής και η παρουσία του στην «μπλανκοσελέστε» ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης όλες αυτές τις μέρες στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης: Για πόσες μεταγραφές πηγαίνει ο Ολυμπιακός τον Γενάρη; – Οι πρώτες σκέψεις των Ερυθρόλευκων

Οι αγκαλιές και η αποθέωση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χάρηκαν πάρα πολύ μαθαίνοντας ότι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του και έσπευσαν όλοι να συγχαρούν τον συμπαίκτη τους, την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης της αποστολής.

Όλοι πήγαν και αγκάλιασαν τον λατινοαμερικάνο μπακ, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ορτέγκα για την κλήση του στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινής.

Τα χαμόγελα όλων ήταν ενδεικτικά της ευχαρίστησης για την είδηση που αφορούσε τον συμπαίκτη τους κι αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει και το πόσο αγαπητός είναι ο Ορτέγκα στο Ρέντη.

«Σας ευχαριστώ, με βοηθήσατε πολύ από την πρώτη μέρα»

Ο Ορτέγκα δεν έκρυψε την συγκίνησή του, όχι μόνο για την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν οι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο Ορτέγκα δεν είναι πολύ καιρό στους «ερυθρόλευκους». Η μεταγραφή του έγινε στο φινάλε του καλοκαιριού αλλά ο λατινοαμερικάνος αμυντικός δείχνει μέρα με την μέρα πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό.

Αυτό που έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία είναι η στάση του παίκτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, την ώρα που οι άλλοι «ερυθρόλευκοι» τον αποθέωναν για την κλήση του στην παγκόσμια πρωταθλήτρια.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, με βοηθήσατε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μαζί, είμαι χαρούμενος που παίζουμε στον Ολυμπιακό».

Δεν έλειψαν πάντως και οι… πλακίτσες των παικτών του Ολυμπιακού στον Ορτέγκα, αναφορικά με την συνάντηση του «ερυθρόλευκου» μπακ με τον σούπερ σταρ της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Πλακίτσα και πειράγματα στα οποία ο Ορτέγκα «απαντούσε» μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο, δείγμα κι αυτό της ικανοποίησής του για την μεγάλη αυτή διάκριση.

Ήρεμη δύναμη και πολύ αγαπητός σε όλους

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα του Αργεντίνου δεξιού μπακ είναι ότι ο Ορτέγκα χαρακτηρίζεται ως ο πιο ήρεμος παίκτης της ομάδας.

Σεμνός και χαμηλών τόνων, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τον τρόπο που χειρίστηκε την κλήση στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Όλοι στο Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 24χρονο άσο του Ολυμπιακού και δεν είναι τυχαίο πως ο πρώην αμυντικός της Βελέζ είναι πολύ αγαπητός σε όλους.

Ο Ορτέγκα είναι ήρεμος χαρακτήρας, ένας πολύ ταπεινός άνθρωπος, όπως τον χαρακτήρισαν συμπαίκτες του στην ομάδα του λιμανιού κι αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που όλοι στο Ρέντη έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τον λατινοαμερικάνο αμυντικό.

Και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία του Ορτέγκα, η παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, λίγους μόλις μήνες μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ