Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (pic)

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (pic)

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα για τον φιλικό αγώνα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί τη Νέα Ζηλανδία (19:00) στη Ριζούπολη σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία (21/11, 19:45) για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το ματς, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτή. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να αγωνιστεί με 4-3-3 με τον Βλαχοδήμο να υπερασπίζεται τα γκολπόστ και τους Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα να πλαισιώνουν την τετράδα στην άμυνα.

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» στα 5.000.000 της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Σκάρπα, το «θέλω να μείνω» του Βραζιλιάνου και η δέσμευση για… βελτίωση

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή απαρτίζεται από τους Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Μάνταλο με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα τους Κωνσταντέλια-Μασούρα.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρέτσος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Γιανούλης, Κουλιεράκης, Γαλανόπουλος, Σάλιακας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Διούδης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γουτάς και ο τραυματίας Σιώπης.

Η ενδεκάδα της Νέας Ζηλανδίας: Γουντ. Σμιθ, Μπίντον, Κέκεϊς, Μπελ, Γκάρμπετ, Πέιν, Στάμενιτς, Σινγκχ, ΜακΚόουατ και Γουντ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ