Εκτός εθνικής Τσεχίας ο Μπράμπετς και δύο συμπαίκτες του

Εκτός εθνικής Τσεχίας ο Μπράμπετς και δύο συμπαίκτες του

Εκτός εθνικής Τσεχίας ο Γιακούμπ Μπράμπετς και δύο συμπαίκτες του για... νυχτοπερπατήματα κατα τη διάρκεια της παρουσίας τους στην αποστολή.

Τρεις παίκτες από την εθνική Τσεχίας, ανάμεσά τους και ο αμυντικός του Άρη Γιακούμπ Μπράμπετς, αποκλείστηκαν από τον ομάδα, εξαιτίας της παρουσία τους σε νυχτερινό κέντρο, λιγότερο από 48 ώρες πριν από έναν καθοριστικό αγώνα με τη Μολδαβία, στα προκριματικά του Euro-2024, όπως ανέφεραν σήμερα (19/11) αξιωματούχοι της εθνικής ομάδας και τα μέσα ενημέρωσης.

Οι αμυντικοί Βλάνιμιρ Τσούφαλ (ς Γουέστ Χαμ) και ο Γιακούμπ Μπράμπτς (Άρης) καθώς και ο επιθετικός της Σπάρτα Πράγας Γιαν Κούτσκα «παραβίασαν ριζικά τους εσωτερικούς κανονισμούς το Σάββατο το απόγευμα», ανέφερε η ομοσπονδία στο Twitter.

«Με άμεση ισχύ, αποχώρησαν από το βασικό κέντρο της εθνικής ομάδας», πρόσθεσε.

Στην ιστοσελίδα της, η εφημερίδα DNES υποστήριξε ότι οι τρεις παίκτες φωτογραφήθηκαν σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Όλομουτς, όπου η Τσεχία θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία τη Δευτέρα.

Οι Τσέχοι χρειάζονται τουλάχιστον μια ισοπαλία για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Euro-2024, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο στη Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ