Ελλάδα – Σερβία 0-2: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Γυναικών

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Ελλάδος Γυναικών πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σερβία με τον κόσμο στο πλευρό της όμως γνώρισε την ήττα με 2-0.

Η Εθνική Ελλάδος Γυναικών υποδέχθηκε τη Σερβία στο «Γεντί Κουλέ» στην Κρήτη, τη Σερβία για την 5η αγωνιστική του Nations League Γυναικών και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Ο κόσμος στήριξε την Ελλάδα, με πάνω από 2.000 φίλους της Εθνικής να συρρέουν στο γήπεδο του ΟΦΗ, με την Εθνική ωστόσο να πληγώνεται στο τέλος κάθε ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Τα αδιανόητα νούμερα του Κάνααν, ο Τόμιτς και ο Σπανούλης (pics, vids)

Η Ελλάδα αν και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 11ο λεπτό με τη σέντρα-σουτ της Μήτκου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι παίκτριες της Σερβίας συνεργάστηκαν ωραία και η Μιγιάτοβιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ, για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενες άντεξαν στην πίεση της Εθνικής μας ομάδας και κατάφεραν να «σφραγίσουν» τη νίκη με το εκπληκτικό απευθείας κόρνερ της Πόλιακ στο 89′, για το τελικό 2-0.

Η Ελλάδα παραμένει στην τελευταία θέση σε ισοβαθμία με την Ουκρανία στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας του Nations League Γυναικών και την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ουκρανία για να μην πέσει στην Γ’ κατηγορία της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Πολωνία (5/12, 20:00), ενώ η Ουκρανία φιλοξενείται από τη Σερβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ