Ο Γουακάσο αρνήθηκε να αγωνιστεί σε φιλικό της εθνικής Γκάνας

Ο Γουακάσο αρνήθηκε να αγωνιστεί σε φιλικό της εθνικής Γκάνας

Ο Μουμπαράκ Γουακάσο και ακόμη ένας συμπαίκτης του στην εθνική Γκάνας αρνήθηκαν να δώσουν το παρόν στο φιλικό με την Ιαπωνία, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα τους.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας φέρεται να πήρε την ύστατη στιγμή την απόφαση να μειώσει την οικονομική αμοιβή των ποδοσφαιριστών της από 5.000 σε 2.000 δολάρια, όσον αφορά στο φιλικό με την Ιαπωνία.

Αυτό εξόργισε τους Μουμπαράκ Γουκάσο και Αφρίγιε Ακουά, οι οποίοι αρνήθηκαν να παρευρεθούν και μάλιστα δίχως να ενημερώσουν έγκαιρα, παρότι βρίσκονταν στην προετοιμασία της ομάδας στην πατρίδα τους, με συνέπεια να ταξιδέψουν λιγότεροι ποδοσφαιριστές από όσους είχαν υπολογιστεί στο Τόκιο.

Οι δύο παίκτες θεώρησαν πως έπρεπε να έχουν ενημερωθεί νωρίτερα για κάτι τέτοιο, έτσι κατέληξαν στη συγκεκριμένη αντίδρασης. Ο προπονητής της ομάδας, Κουεσί Απιά, χαρακτήρισε «ατυχής» την απόφαση των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια ποινή.

Βέβαια, ο Ακουά παρουσιάζεται μετανιωμένος για την ενέργειά του και προτίθεται να δώσει το παρόν στη φιλική αναμέτρηση της Γκάνας με την Ισλανδία στις 7 Ιουνίου, όμως ο Γουακάσο φέρεται προς το παρόν αμετάπειστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ