Γιόχανσον : Σοκ με τον άσο της ΑΕΚ! (vids)

Γιόχανσον : Σοκ με τον άσο της ΑΕΚ! (vids)

Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του άσου της ΑΕΚ στο ματς της Ιταλίας με τη Σουηδία.

Είναι δυστυχώς οριστικό. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με την Ιταλία και αυτό σημαίνει πως χάνει όλη την χρονιά! Ο άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε τον σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 6 με 8 μήνες! Ο άσος της ΑΕΚ που μάλιστα πέτυχε το «χρυσό» γκολ της εθνικής του το οποίο έμελλε να κρίνει το ζευγάρι με την Ιταλία δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Μουντιάλ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποχώρησε στο 17΄απο τον αγώνα στο Σαν Σίρο τραυματισμένος μετά απο προσπάθεια να κοντρολάρει τη μπάλα. Σε εκείνη τη φάση έπαθε τη ζημιά στο αριστερό του πόδι.

Απο την πρώτη στιγμή τα σουηδικά ΜΜΕ, ανέφεραν πως έχει «γυρίσει» το γόνατο του, (αποχώρησε «σφαδάζοντας» και με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο) μεταφέροντας τις πρώτες εκτιμήσεις για ρήξη.

Στο ημίχρονο του αγώνα υπήρξε επικοινωνία του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ με το αντίστοιχο της Εθνικής Σουηδίας και επιβεβαιώθηκε ότι η πρώτη εκτίμηση αναφέρει οτι ο Γιόχανσον έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού! Κάτι που μετά την μαγνητική που έκανε επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Εξάλλου δημοσιογράφος του σουηδικού Eurosport σημειώνει για το θέμα μέσω Twitter: «Ο Γιόχανσον ενδέχεται να έχει «κόψει» τον σταυροειδή σύνδεσμο του γονάτου του κι αν ακόμα προκριθεί η Σουηδία στο Μουντιάλ, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί».

https://twitter.com/JogaBonitoUSA/status/930165816217292800

https://twitter.com/EurosportSE/status/930164651588907008

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ