Η Αργεντινή θέλει να αποσύρει το «10» προς τιμήν του Μέσι!

Η Αργεντινή θέλει να αποσύρει το «10» προς τιμήν του Μέσι!

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο «Τσικί» Τάπια, τόνισε πως στόχος είναι να αποσυρθεί το «10» όταν ο Λιονέλ Μέσι ολοκληρώσει την καριέρα του στην «Αλμπισελέστε».

Έτοιμη να αποδώσει τον μεγαλύτερο φόρο τιμής σε έναν παίκτη είναι η Εθνική Αργεντινής, καθώς δια στόματος του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, η φανέλα με το «10» αναμένεται να αποσυρθεί για πάντα προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι.

Ο πρόεδρος, Κλαούντιο «Τσικί» Τάπια, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν άλλον να πάρει το συγκεκριμένο νούμερο, επισημαίνοντας ότι είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για να τιμήσουν τον «πούλγκα» και όλα όσα έχει προσφέρει.

«Όταν ο Μέσι αποσυρθεί από την εθνική ομάδα, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άλλο να φοράει το νούμερο «10» μετά από αυτόν. Αυτός ο αριθμός «10» θα αποσυρθεί ισόβια προς τιμήν του. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι ‘ αυτόν», ανέφερε ο Τάπια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αργεντινή είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποσύρει το «10» για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως η FIFA δεν το επέτρεψε καθώς οι ομάδες είναι υποχρεωμένες στα μεγάλα τουρνουά να φορούν αριθμούς από το 1 έως το 23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ