Ήττα για τους Παίδες στην πρεμιέρα του Elite Round

Ήττα για τους Παίδες στην πρεμιέρα του Elite Round

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Εlite Round.

Η Εθνική Παίδων ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του elite round, χάνοντας στο γήπεδο της Παναχαϊκής από την Ουκρανία με 2-0.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική είχε την κατοχή αλλά οι Ουκρανοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 31΄ ο Μπελερής απέκρουσε το σουτ του Ολιτσένκο από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 44΄ ο Μακαρένκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μύθου από πλάγια θέση.

Διαβάστε επίσης: Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες: Ανέβηκαν και άλλο για μια θέση στη Euroleague – «Δίνουν 75 εκατ ευρώ για τρία Final Four» λένε οι Ισπανοί

Στο 50ό λεπτό η ελληνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόκρη (2η κίτρινη) και στο 65΄ ο Μύθου έστειλε την μπάλα άουτ, σε τετ α τετ με τον Μακαρένκο. Στο 75΄ το σκορ άνοιξε για τους Ουκρανούς με «δράστη» τον Ρεντούσκο, ενώ στο 80΄ ο Μπογκντάνοφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σλοβακία νίκησε 2-1 την Ελβετία, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 9 Μαρτίου (15:00) απέναντι στην Σλοβακία, στο ίδιο γήπεδο.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης (Κύπρος, 20 Μαΐου-5 Ιουνίου) προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Κοσίδης, Μόκρης, Μπαταούλας, Βυρσοκινός (63΄ Φράγκος), Ντάνι (63΄ Ζουριδάκης), Ελευθεριάδης, Μύθου (85΄ Σαρρής), Μιχαηλίδης (73΄ Τζαμαλής), Καραργύρης (46΄ Μπέρδος), Ντούγκα.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Γιούρι Μορόζ): Μακαρένκο, Στρίτσουλκ (83΄ Ρίμπακ), Ντίχτιαρ, Τρέτιακ, Σελεκέτα, Ολιτσένκο (73΄ Ντράγκαν), Αζιμάϊ (89΄ Χαλίλοφ), Ρεντούσκο, Μποχντάνοφ, Στπέανοφ (46΄ Ντενίσοφ), Μπόνταρ (72΄ Χαρμάς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ