Με τους τρεις «πράσινους» οι κλήσεις της εθνικής Σλοβενίας (pic)

Με τους τρεις «πράσινους» οι κλήσεις της εθνικής Σλοβενίας (pic)

O προπονητής της εθνικής Σλοβενίας συμπεριέλαβε τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν στις κλήσεις του για τις φιλικές αμαμετρήσεις του Μαρτίου

Ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, έκανε γνωστές τις κλήσεις του για τις φιλικές αναμετρήσεις με Μάλτα (21/3) και Πορτογαλία (26/3), στις οποίες συμπεριέλαβε τους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Ας μην τα θυμόμαστε μόνο ως τρομερά «μωρά»…

Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, αποτελούν σταθερές «αξίες» στην εθνική τους ομάδα και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στις προσεχείς αναμετρήσεις της πατρίδας τους. Ωστόσο, ο Σλοβένος τεχνικός εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου, στην οποία έκανε γνωστές τις επιλογές των παικτών για τα δύο αυτά παιχνίδια, ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση του Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Ο 3Οχρονος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», όμως έχει να αγωνιστεί από τις 17 Φλεβάρη και το εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία συμπληρώνοντας σχεδόν ένα μήνα μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η Σλοβενία έχει εξασαφλίσει την συμμετοχή της στα τελικά του EURO 2024, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Γερμανία, κι έτσι ο Ματίας Κεκ, έχει την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του Παναθηναϊκού, για να δει αν θα τους υπολογίζει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ