Tέλος από την Κράσνονταρ ο Βλάνταν Ίβιτς (pic)

Tέλος από την Κράσνονταρ ο Βλάνταν Ίβιτς (pic)

H Kράσνονταρ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποχωρεί από τον ρωσικό σύλλογο μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο εγχώριο πρωτάθλημα

«Τίτλους τέλους» στην κοινή της πορεία με τον Βλάνταν Ίβιτς έβαλε η Κράσνονταρ η οποία ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (13/3) την λήξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν την διοίκηση των Ρώσων να προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο στον 46χρονο τεχνικό, ο Ίβιτς «πλήρωσε»…. το μάρμαρο για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την Κράσνονταρ να προχωρά στην απομάκρυνσή του από το τιμόνι της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ας μην τα θυμόμαστε μόνο ως τρομερά «μωρά»…

Η Κράσνονταρ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Ρούμπιν Καζάν ενώ έχασε και 2-1 εκτός έδρας από την Ροστόφ, με αποτέλεσμα να «πέσει» από την κορυφή της βαθμολογίας, με την Ζενίτ να την προσπερνάει. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε χθες, όταν και ηττήθηκε με 2-0 από την Κίμκι και αποκλείστηκε από το ρωσικό Κύπελλο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει σε ΠΑΟΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γουότφορντ, παρέμεινε στην Ρωσία για περίπου έναν χρόνο και  συνολικά έκατσε στον πάγκο της Κράσνονταρ για 48 αγώνες κατά τους οποίους μέτρησε 27 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ