Σαμόρα: «Ευλογημένος για τις ευκαιρίες που μου έδωσε το ποδόσφαιρο»

Σαμόρα: «Ευλογημένος για τις ευκαιρίες που μου έδωσε το ποδόσφαιρο»

Για τη μέχρι τώρα εμπειρία του με την εθνική της Κόστα Ρίκα μίλησε ο διεθνής του Άρη, Αλβάρο Σαμόρα.

Ο Αλβάρο Σαμόρα κλήθηκε στην εθνική Κόστα Ρίκα για τις επικείμενες αναμετρήσεις με Ονδούρα και Αργεντινή, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με τον Άρη.

Ο μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικιών μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της πατρίδας του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι ευλογημένος για τις ευκαιρίες που του έδωσε το ποδόσφαιρο, ενώ στάθηκε και στο πως έχει περάσει τις πρώτες του μέρες στην εθνική.

Οι δηλώσεις του Αλβάρο Σαμόρα:

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα: «Βλέπω αυτό το κάλεσμα όπως πάντα, με μεγάλη υπερηφάνεια και συναίσθημα. Κόντρα στην Ονδούρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρη τη χώρα, οπότε είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη λίστα. Με βοήθησε να βρίσκομαι στη χώρα λίγες μέρες νωρίτερα γιατί μπόρεσα να δω την οικογένειά μου και μπόρεσα να κερδίσω χρόνο με την προπόνηση και να είμαι με τον προπονητή για να δω τις ιδέες που έχει».

Για τον προπονητή της Κόστα Ρίκα: «Μπορώ να μιλήσω μόνο θετικά για τον Γκουστάβο Αλφάρο. Νομίζω ότι με μια καλή διαδικασία και καλή προπόνηση μπορούμε να έχουμε μια καλή παρουσία στο παιχνίδι».

Για το ματς με την Ονδουρα: «Είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εχουν κάποια μειονεκτήματα και πρέπει να ξέρουμε πώς να το εκμεταλλευτούμε, θα δούμε πολλά βίντεο για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε εναντίον τους».

Για τον εαυτό του: «Πάντα ήξερα να κάνω υπομονή, να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες και δόξα τω Θεώ όταν ήρθε η σειρά μου το έκανα καλά. Νιώθω ότι είναι και η ανταμοιβή για τη δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια και νιώθω πολύ ευλογημένος για τις ευκαιρίες που μου έδωσε το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ