Σπαλέτι: «Πριν το ματς με την Ουκρανία κάποιοι παίκτες ξενύχτησαν παίζοντας playstation»

Σπαλέτι: «Πριν το ματς με την Ουκρανία κάποιοι παίκτες ξενύχτησαν παίζοντας playstation»

Την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ορισμένων παικτών της εθνικής Ιταλίας θέλησε να αναδείξει σε δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Τα παράπονά του για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ορισμένοι είχαν ξενυχτήσει πριν το παιχνίδι με την Ουκρανία (0-0) παίζοντας playstation.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε ότι αυτό δεν είναι σωστό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς παίκτης δεν έχει συμβόλαιο με την εθνική και συνεπώς δεν δεσμεύεται με κάτι, σε περίπτωση που δεν θέλει να αγωνιστεί.

Οι δηλώσεις του Λουτσιάνο Σπαλέτι:

«Πιστεύετε ότι είναι σωστό οι επαγγελματίες που φορούν τη φανέλα της Ιταλίας να μην κοιμούνται το βράδυ για να παίξουν και να μην δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό την επόμενη μέρα;

Το επίπεδο ενός ποδοσφαιριστή φαίνεται στις 22 ώρες εκτός γηπέδου. Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι παίκτες, με νοιάζει που κάποια στιγμή πρέπει να κοιμούνται.

Κάποιοι παίκτες ξενύχτησαν πριν από το ματς με την Ουκρανία, δεν μου ταιριάζει. Στο Euro θα κάνουμε μία αίθουσα παιχνιδιών, γιατί είναι σημαντικό να γεμίσει ο χρόνος.

Περίπου στα μισά μεσάνυχτα θα πρέπει όλοι να είναι στο δωμάτιό τους. Οι εθισμοί δεν είναι καλοί. Το επάγγελμά σου δεν πρέπει να διαταραχθεί. Όποιος θέλει να χάσει χρόνο δεν θα έρχεται στην εθνική ομάδα, δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τον δεσμεύει μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ