Ντε Λαουρέντις: «Περίμενα από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League»

Ντε Λαουρέντις: «Περίμενα από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μίλησε για την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι και για αυτά που περίμενε από τον Ιταλό τεχνικό.

Η Νάπολι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, παρότι ο Ιταλός την οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια.

Ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε για την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού, για τις σχέσεις που είχαν, αλλά και για αυτά που περίμενε από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις:

«Περίμενα πέρυσι από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League. Αντίθετα, έφτασε ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο η Ίντερ που τερμάτισε 20 πόντους πίσω από εμάς στη βαθμολογία. Δεν είναι αλήθεια πως δεν είχαμε καλές σχέσεις. Αντίθετα, εγώ ήμουν απόντας με δεδομένη τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά που είχαμε από τους αντιπάλους μας.

Εγώ έκανα τον πρόεδρο και εκείνος τον προπονητή, τέλος. Εκείνος μού έλεγε πως ήθελε να γιατρέψει κάποια πράγματα και να φύγει. Τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου τους έφερα εγώ. Εγώ έφερα επίσης τον Τζούντολι και όχι τον Σπαλέτι. Μην ξεχνάτε πως όταν είχε τερματίσει τρίτος, του έγραφαν όλοι ότι έπρεπε να αποχωρήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ