Αυστρία – Ουρουγουάη 2-1

Αυστρία – Ουρουγουάη 2-1

Το γκολ του Λουίς Σάουμπ στο 87' έδωσε τη νίκη της τελευταίας στιγμής στην Αυστρία με σκορ 2-1 στο εντός έδρας φιλικό ματς κόντρα στην Ουρουγουάη.

Πολύ καλό ήταν το φιλικό ματς ανάμεσα σε Αυστρία και Ουρουγουάη.

Οι δύο ομάδες αν και είχαν αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα, 2-1, που ήταν υπέρ των Ευρωπαίων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά, αφού ο Σάμπιτζερ στο 5′ έβαλε την Αυστρία μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, μιας και ο Καβάνι στο 10′ έφερε την αναμέτρηση σε απόλυτη ισορροπία.

Έπρεπε να περιμένουμε ως το 87′ για να δούμε ακόμη ένα γκολ. Αυτό ήρθε από τον Λουίς Σάουμπ, ο οποίος έδωσε τη νίκη, έστω και στο τέλος, στην Αυστρία.

H 11αδα της Αυστρίας: Λίντερ, Μπάουερ, Ντάνσο, Ντράγκοβιτς, Ούλμερ, Μπάουμγκάρντλινγκερ, Γκρίλιτς (74′ Σοπφ), Σάντσερ (90′ Σβα), Μπούργκστανερ (84΄Λάζαρο), Κάινζ (59′ Σαούγκ), Αρναούτοβιτς (86′ Άλαρ).

Η 11αδα της Ουρουγουάης: Σίλβα, Περέιρα, Χιμένες, Γοδίν, Σίλβα, Δεσίν, Κουρέτα (68′ Στουάνι), Βαλβέρδε (80′ Ροδέιρο), Μπετανκούρ, Ντε Αρασκαέτα (63′ Σάντσες), Καβάνι (75′ Γκόμες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ