Τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αποστολή της Γερμανίας ο Νόιερ

Τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αποστολή της Γερμανίας ο Νόιερ

Πρόβλημα για την εθνική ομάδα της Γερμανίας, καθώς ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε στη τελευταία προπόνηση και αποχώρησε από την αποστολή

Ένα απρόοπτο επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, καθώς ο Μάνουελ Νόιερ αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την αποστολή της «Μάνσαφτ».

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τις φιλικές αναμετρήσεις με Γαλλία (23/3) και Ολλανδία (26/3).

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα, το big-5 και οι 20 από τις 24 ομάδες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (pics)

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πολύπειρος κίπερ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του μετά το Μουντιάλ του 2022 και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μήνες.

Πλέον, στην αποστολή της Γερμανίας για βρίσκονται οι τερματοφύλακες Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Φούλαμ) και Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), με τα τελευταία δημοσιεύματα γερμανικών Μέσων να αποκαλύπτουν ότι ο Νόιερ είναι εκείνος που προορίζεται για βασικός στο ερχόμενο EURO.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ