Ένταλμα σύλληψης για τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες

Ένταλμα σύλληψης για τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες

Οι Αρχές της Ισπανίας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Λουίς Ρουμπιάλες - «Διέφυγε» στην Δομινικανή Δημοκρατία ο πρώην πρόεδρος

Χαμός στην Ισπανία. Όπως υποστηρίζει το Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας οι Αρχές εισέβαλλαν στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προχώρησαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έρευνα των Αρχών έχει να κάνει με συμβόλαια και συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ομοσπονδία τα τελευταία πέντε χρόνια. Ανάμεσα τους και αυτό με την Σαουδική Αραβία για τη διεξαγωγή του Super Cup της Ισπανίας εκεί. Συμβόλαιο που ο πρώην πρόεδρος, ο Λουίς Ρουμπιάλες, υπέγραψε με τον  Ζεράρ Πικέ.

Η αστυνομία έκανε το πρωί της Τετάρτης (20/3) έφοδο στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπως και σε σπίτια, και προχώρησε σε συλλήψεις, όμως μεταξύ των συλληφθέντων δεν ήταν ο Ρουμπιάλες, ο οποίος βρίσκεται πιθανότατα στη Δομινικανή Δημοκρατία, και για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα λίγες ώρες αργότερα.

Θυμίζουμε πως, η Δομινικανή Δημοκρατία δεν έχει συμφωνία έκδοσης με την Ισπανία και δεν θα έχει το δικαίωμα να εκδόσει τον πρώην πρόεδρο στην χώρα του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ