Ξέσπασε ο Κετσπάγια: «Λυπηρό που δεν υπάρχει κανένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου»

Ξέσπασε ο Κετσπάγια: «Λυπηρό που δεν υπάρχει κανένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Κύπρο και την Σερβία δεν παρευρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος.

Η Κύπρος φιλοξενεί την Σερβία (25/3, 15:00) σε φιλική αναμέτρηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, Τιμούρ Κετσπάγια να στέκεται στο γεγονός πως στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, είναι λυπηρό που δεν υπάρχει κανένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου. Ακούμε πολλά από έξω, γίνονται ερωτήσεις, προβληματισμοί και χίλια άλλα πράματα μετά από κάθε ματς αλλά αντί να έρθουν εδώ στη δημοσιογραφική, έκαναν ότι και στο πρώτο αγώνα που δεν ήρθαν. Δεν ξέρω αν θα έρθουν μετά το παιχνίδι, αυτό είναι άλλο θέμα. Είναι λυπηρό όμως», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93: Πέρασε με άνεση από την Πάτρα και τώρα… Παρτίζαν

«Στο αγωνιστικό. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είναι μια ομάδα που θα παίξει στο Euro και είναι δυνατό τεστ για εμάς. Το αποτέλεσμα με τη Λετονία δεν είναι αυτό που θέλαμε γιατί έπρεπε να νικήσουμε το παιχνίδι. Πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο όχι. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα και νέα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ