Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιακουμάκη μετά τον αποκλεισμό: «Δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιακουμάκη μετά τον αποκλεισμό: «Δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην «επίθεση» που δέχτηκε στα social media για το χαμένο πέναλτι με ένα ποστάρισμά του στα social media.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας και να βρεθεί στα τελικά του Euro 2024 στην Γερμανία, αφού αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Ένας από του μοιραίους, ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης, που αστόχησε στην ψυχοφθόρα διαδικασία και μετά το πολύωρο ταξίδι του για να επιστρέψει στην Αμερική, όπου αγωνίζεται, αναφέρθηκε στην «επίθεση» που δέχτηκε στα social media για το χαμένο πέναλτι και στην υπόσχεση που είχε δώσει στην οικογένειά του, την οποία δεν κατάφερε να κρατήσει.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ πήρε θέση στο Ρέντη για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιακουμάκη:

«Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ